3D Kleuren QR Code *AKTIE*


* Klik voor voorbeelden
Van 29,95 Euro nu voor slechts 19,95 Euro.
Geen saaie zwart witte QR stippeltjes meer! Wees een van de eerste met een kleuren 3D QR Code, herkenbaar aan de hand van uw logo en huisstijlkleuren.

Het enige wat we van u nodig hebben:

Uw eigen 3D QR Code? Stuur de drie benodigde gegevens op naar:
info@patrickmenningwebdesign.nl

Wij zorgen er voor dat u binnen 48 uur uw digitale 3D QR Code ontvangt in twee soorten. Een daarvan is een .PNG bestand. De ander een Transparant bestand. Een PNG bestand is uw QR Code in uiterst professionele resolutie. De transparante QR Code is speciaal bedoeld voor het bedrukken, omdat het geen achtergrond(kleur) bevat.
Voorbeelden 3D QR Codes
  • Wat is een QR Code?

    U heeft het vast wel eens gezien: een klein vierkantje met allemaal zwart witte stippeltjes. In deze stippeltjes zit een URL (website-link) verwerkt. Zodra men de QR code scant met zijn of haar Smartphone, wordt je automatisch door gelinkt naar de website die in de QR Code verwerkt zit. Je hoeft dus niet meer zelf je internet te openen, en de desbetreffende website handmatig in te typen. "Mensen zijn daar ondertussen al te lui voor geworden".

  • Hoe scan ik een QR Code?

    Het is een nog vrij nieuw concept, maar het komt steeds meer op. Over een jaar zal iedere Smartphone standaard beschikken over een QR Scan-Functie. Voorlopig zal iedereen nog een QR Scan-functie App moeten downloaden op zijn of haar Smartphone, die App is overigens gewoon gratis te downloaden in de App Store van iedere Smartphone.
    Download App