Referenties

 • Coaching- & adviespraktijk

  "Voor mijn Coaching- en adviespraktijk had ik een goede website nodig. Via mijn contact ben ik bij Patrick Menning terecht gekomen en daar heb ik geen spijt van! Ik had een bepaald beeld van hoe mijn website er uit zou moeten gaan zien maar daar is niet veel van terecht gekomen. Gelukkig maar. De website is heel anders geworden dan dat ik in mijn hoofd had maar hij is zo mooi geworden, ben er super trots op! En geloof me, ik ben niet echt snel tevreden. Patrick heeft een strakke en moderne website ontworpen maar wel een die veel vertrouwen uitstraalt , duidelijk is en voldoende informatie biedt. Precies wat ik nodig heb in mijn branche en wat ik wil uitstralen. Verder heeft hij mijn logo en visitekaartjes ontworpen hetgeen ik zelf best moeilijk en lastig vond. Ook daar ben ik heel blij en tevreden over. Kortom, als je een mooie, goede en professionele website wilt, dit qua prijs/kwaliteit ook prima is, ben je bij Patrick aan het goede adres! "

  Sandra Gulien
  Relatiecoach & therapeut

  www.sandragulien.nl
 • Beauty bij Anne

  "Na jarenlang studeren was voor mij eindelijk de tijd aangebroken: Mijn eigen schoonheidssalon starten. In deze tijd waarin internet een uiterst grote rol speelt, kan je natuurlijk niet achterblijven met een eigen website. Ik wilde professionaliteit uitstralen met mijn website, dat niet afschrikt. Vaak als je namelijk op een hele strakke, gelikte website komt, denk je bij jezelf: "Dit zal vast prijzig zijn." En dat wilde ik voorkomen. Want ik bied behandelingen aan tegen betaalbare prijzen. Dit was voornamelijk de opdracht waarmee ik Patrick aan het werk zette. Mijn logo had ik al laten maken en daaromheen heeft hij ingespeeld. Door de roze kleur op de juiste manier terug te laten komen in de website, komt alles zeer klantvriendelijk over en straalt het een bepaalde rust uit. Ik ben echt heel blij met het eindresultaat. Ik laat dan ook iedereen graag met een big-smile mijn website zien, haha!"

  Anne Tepas
  Schoonheidssalon Beauty bij Anne

  www.beautybijanne.nl
 • MatchWork

  "Tijdens het zoeken naar iemand die verstand heeft van het ontwerpen en ontwikkelen van websites, kwam ik via via in contact met Patrick Menning. Patrick heeft goed geluisterd naar mijn wensen en behoeften en heeft zich gedurende het hele implementatieproces zeer pro-actief en professioneel opgesteld in het aandragen van ideeën, suggesties en alternatieven. De communicatie met Patrick verliep prettig omdat hij altijd snel acteert, schakelt en feedback geeft.
  De website is geheel volgens mijn verwachtingen tot stand gekomen met een resultaat die er mag zijn! "


  Sjaak Duineveld
  MatchWork

  www.match-work.nl


  Arbo Anno Nu

  "Na een meer dan gemiddeld arbeidsverleden bij een baas te hebben gewerkt heb ik het moment van pensionering aangegrepen om samen met een aantal dierbaren een eigen bedrijf op te zetten. Het bedrijf moet zich gaan bezig houden met arbodienstverlening. Wat daar inhoudelijk bij komt kijken hebben wij volledig onder de knie. Dat geldt dus zeer beslist niet voor allerlei ict zaken en in het bijzonder het opzetten van een website. Patrick heeft ons daarbij fantastisch geholpen. Geholpen is eigenlijk niet het juiste woord. Hij heeft de website volledig ontworpen en opgezet. Een professionele uitstraling, prachtig logo en bijzonder overzichtelijk opgezet. Naast zijn vakkennis heeft Patrick zich ook laten kennen als iemand waarmede het prima zaken doen is. Een goed luisterend oor en snel schakelen zijn wat mij betreft zo’n beetje de kernbegrippen. Al met al een website waarmee je voor de dag kunt komen. Met dank aan"

  Henk Beukema
  Arbeidsdeskundige Arbo Anno Nu B.V.

  www.arboannonu.nl


  De Arbeidskring

  "De Arbeidskring is een nieuw collectief van regionaal opererende re-integratiebureaus. Onze diensten moesten op een begrijpelijke manier aan onze doelgroep worden voorgelegd. Daarom zochten wij een webdesigner die een professionele, zakelijke uitstraling kon creëren. Dat is Patrick gelukt. De samenwerking is bijzonder goed bevallen. Patrick toonde initiatief, droeg zelf ideeën aan en beargumenteerde zijn keuzes op heldere wijze. Het eindresultaat is een strak vormgegeven website die volledig voldoet aan onze wensen. Patrick was verantwoordelijk voor de volledige opmaak. Wij zijn een nieuwe organisatie, en hadden tot voor kort geen logo. Ook daar was Patrick verantwoordelijk voor. In de ontwerpfase bleek dat hij een teamspeler is. Hij dacht mee en wist onze wensen te vertalen in een knap vormgeven logo en dito site."

  Frans Oostrum
  Voorzitter Arbeidskring

  www.arbeidskring.nl


  Joke's Taarten

  "Mijn vorige website was enorm toe aan een op-pimp beurt. Het was onoverzichtelijk en er stond veel te veel overbodige informatie op. "Mensen lezen haast geen tekst meer, zei Patrick tegen mij". Zodoende zijn we samen gaan brainstormen over de perfecte website voor mijn bedrijf: Joke's Taarten en cupcakes. Al snel kwamen we tot de conclusie dat mensen naar mijn website komen om de lekkernijen te aanschouwen. Dus nu: zodra je binnenkomt op mijn site: wordt men gelijk geconfronteerd met plaatjes van alle overheerlijke taarten en cupcakes. Dat spreekt veel meer aan dan lappen tekst. Verder was het belangrijk om duidelijk de inhoud van mijn workshops te beschrijven en de beschikbare data weer te geven. Ik ben hartstikke blij met het eindresultaat! Mensen die nu mijn website bezoeken hebben gelijk trek in een lekkere taart of willen een workshop volgen. Het is veel overzichtelijker geworden en er is de mogelijkheid om het gehele assortiment te bekijken en zelfs te bestellen. Ook vragen stellen kan heel gemakkelijk via het contactformulier. Zo heb ik gelijk alle gegevens: de naam, telefoonnummer en het e-mailadres van mijn (potentiele) klanten binnen 1 minuut binnen op mijn Smartphone en laptop. Ideaal."

  Joke Gans
  Joke's Taarten

  www.jokestaartenencupcakes.nl

Music Playlist
PatrickMenning
@ Facebook